Amacının ‘Batı Karadeniz Şivesi ile Stand-Up’ adı altında Zonguldak şivesini tüm Türkiye’ye tanıtmak olduğunu belirten Gönültaş, Türk sinemasının efsane olmuş Hababam Sınıfı oyuncuları Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Tayfun Akalın ve Tuğrul Meteer’i Çatalağzı halkıyla buluşturdu.

Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Adnan Akgün, belde sakinlerinin bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti anlattı. Zonguldak şivesinin tüm Türkiye’de tanıtılacak olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Akgün, “Bu yörenin insanı olmanız ve sanatçı kimliğinizle beldemize gelip kendi kültürel şivemizi tanıtıyor olmanızın memnuniyetini yaşıyoruz. Beldemizden sizin gibi bir sanatçının çıkması bizi gururlandırmaktadır. Çocuklarınızla beraber dizilerde oynamanız bizim için gurur vericidir.” dedi.

Ercan Gönültaş da “Kendi yöremin hemşehrilerimin karşısına çıkmaktan büyük mutluluk duydum.” diyerek, “Halkımın beni desteklemesinden mutluyum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Nermin AKKAYA