Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem dün akşam katıldığı iftarın ardından geceyi Zonguldak’ta geçirdi.

Dün Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulunan Erdem, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem dün ilk olarak Zonguldak Valiliğini ziyaret etti. Valilik ziyaretinde gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Erdem; Müslüman ülkelerde yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu ve bu durumun bir an önce sonlanmasını istediğini söyledi.

Ak Parti AGE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem daha sonra beraberinde milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, MKYK üyesi Emine Çift, İl Başkanı Hamdi Uçar ve İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte ZTSO, KGD, ZGC ve GMİS’i ziyaret etti.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdem Tek gündemimiz, ilk turda Başbakanımızın inşallah Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini sağlamak” dedi. Erdem şunları söyledi.

“Yapılan kamuoyu araştırmalarında Cumhurbaşkanı adayımız yüzde 55-60 aralığında çıkıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi netleştikten sonra Başbakanımızın istifa edip Cumhurbaşkanlığı yemini ettiği gün gündemimizin yeni maddesi kimin Başbakan olacağıdır. Diğer partiler istişareleri sözde yaptılar. Kafalarına bir ismi koymuşlar. Aday açıklanınca herkes şaşırdı. Bugün CHP'liler adayları açıklanınca şaşırdılar. MHP'liler bunu yaşadı mı yaşadı.

“AK PARTİ’NİN OY KAYGISI OLMAZ”

Erdem başbakan Erdoğan sonrası Ak Parti ile ilgili olarak ise “ Ak Parti'nin oy kaygısı olmaz. Anavatan Özal'dan sonra Anavatan bitti. Özal daha Anavatan'ın genel başkanı iken oyu 22.75'di. Zaten düşüşte idi. Ak Parti öyle değil. Bugün Türkiye'nin en büyük teşkilatçısı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ak Parti'nin çok güçlü bir teşkilat yapısı var.  Bu partide genel başkanlık yapacak çok sayıda arkadaşımız var. İstişareler yapılır. Karar verildikten sonra herkes o kararın arkasında sonuna kadar durur, Bizim en büyük özelliğimiz Türkiye'nin değil dünyanın en büyük teşkilatı olmamızdır” dedi.

SON DURAK MÜSİAD

Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem daha sonra Ak Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Burada ki ziyaretinin ardından ise Erdem’in son durağı MÜSİAD oldu.

Burada MÜSİAD yönetim kurulu üyeli tarafından karşılanan Ekrem Erdem için MÜSİAD Zonguldak Şube başkanı Salih Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren bir konuşma yaptı. Salih Yılmaz’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem “Müsiad bizim için çok önemli bir kuruluş. Kuruluşunda da görev aldığım bu önemli işadamlarından oluşan topluluğun Zonguldak’ta oluşmuş olması çok güzel. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimlerde destek istiyoruz. MÜSİAD’ta ki arakadaşlarımızın çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Başkanı Salih Yılmaz tarafından Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e madenci heykeli hediye edildi.

Daha sonra Ak Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve MÜSİAD üyeleri basına kapalı olarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdem bu ziyaretin ardından Zonguldak’tan ayrıldı.