Zonguldak Kömürspor, Batman Petrolspor’a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.  Yenilgiyle tamamlana karşılaşmanın ardından  Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in hedefinde karşılaşmanın hakemleri vardı. Maçta bariz hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Başkan Caner, 3puanlarının gasp edildiğini belirtti.

“HAKEMLER YÖNETİMLERİ İLE TAM BİR FACİAYDILAR”

Kendileri adına çok kritik bir maça Merkez Hakem Kurulu’nun yanlış bir atama yaptığını söyleyen Caner, “Zorlu ve bir o kadar önemli maçımıza Kocaeli bölgesi hakemlerini atadılar. Darıca Gençlerbirliği ile  Şampiyonluk yarışı verdiğimiz  ligde nasıl olurda bize Kocaeli bölgesi hakemlerini atarlar. Bu kesinlikle kabul edilemez bir durum. Maçın orta hakemi Alper Çetin, yardımcılarına uyarak maçı katletti. 1-0 önde olduğumu ilk yarıda ikinci golü bulacağımız bir pozisyon yakaladık ve yardımcı ofsayt gerekçesiyle atağımızı kesti. 2’nci gol içten bile değildi. Bu hata affedilemez ve kabul edilemez. İkinci  yarıda da yardımcılar bayraklarını hiç indirmediler. Sürekli ofsayt göstererek ataklarımızı engellediler. Maçın genelinde büyük hakem hataları vardı. Yönetimleri ile tam bir faciaydılar. Galibiyetimizi hakemler gasp etti” dedi.

 Başkan Caner Merkez Hakem Kurulu’na seslendi: “Adil bir yönetim istiyoruz”

 “ARTIK YETER”

Her maçta hakem hataları ile karşılaştıklarını belirten Caner, “Sadece Batman maçı için değil. İlk yarının genelinde bize karşı bariz hakem hataları yapıldı. Artık bu işte başka bir durum var. Bizi engellemeye çalışıyorlar. Ama buna izin vermeyeceğiz. Artık yeter. Adil bir yönetim istiyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ