Zonguldak 2’nci Amatör Küme’de mücadele edecek Beycuma Cezaevispor, yeni sezon öncesi işe ilk olarak hoca sorunu çözerek başladı. Geçtiğimiz yıl ilk kez kurulan ve bu sezon yeni bir yapılanma içine giren Cezaevispor, deneyimli antrenör Serkan Bankoğlu ile anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Bayram Yüksel ve Genel Kaptan Ersin Özdemir’in yer aldığı törende deneyimli hoca resmi sözleşme imza attı.

YÜKSEL: “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

 Takımı Serkan Bankoğlu’na emanet eden Kulüp Başkanı Bayram Yüksel, yeni sezon öncesi iddialı olduklarını söyledi. Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda Serkan Bankoğlu’nu göreve getirdiklerini belirten Yüksel, “Beycuma Cezaevispor olarak amatör futbolda 2’nci sezonumuzu yaşayacağız. Yeni sezonda geçtiğimiz yıl ki tecrübemizden faydalanacağız. Hoca sorununu Serkan Bankoğlu ile giderdik. Zonguldak’ın başarılı hocası ile sözleşme imzaladık. Hocamızın doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Herkese hayırlı olsun” dedi.

SERKAN BANKOĞLU KOLLARI SIVADI

İmza sonrası açıklama yapan Serkan Bankoğlu, “Geçtiğimiz sezon Cezaevispor ile aynı grupta mücadele etmiştik. Ligde ilk kez mücadele etmelerine rağmen Cezaevispor iyi futbol oynamıştı. Takımı hedeflerine ulaştırmak için 5 takviye yapacağız. Görüştüğümüz, anlaştığımız oyuncular var. Güzel bir ekip kurmayı hedefliyoruz, hedefsizde olmuyor. Centilmence mücadele ederek Şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Çaycumaspor’da görev yaptığım dönemde Kulüp Başkanı Bayram Yüksel’de çok iyi dostluğumuz vardı.  anlaşma sağlamam da tabiî ki etkili oldu. Cezaevispor’da alt yapı da kurmayı hedefliyoruz. Bu iş sadece A takımla olmaz, U13 Ligine da katılacağız. Heyecanı bol İkinci Amatör Lig olacağını düşünüyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ