Devrek

DTSO’da ‘ekmek hijyeni’ eğitimi

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ekmek üretimde, dağıtımında ve satışında çalışan personel ile fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan kişilere ‘hijyen’ eğitimi verildi.

Abone Ol

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile gerçkleştirilen eğitim odanın toplantı salonunda gerçekleştirilirken Ziraat Mühendisi Ufuk Memiş ve Kübra Şen ile Gıda Mühendisi Merve Kaba ve Arzu Saatçi de eğitime katıldı. 
Gıda Mühendisi Ufuk Dursun ve Uğur Büber tarafından gerçekleştirilen “ 2.Etap Ekmek Hijyen Eğitimi” sonrası Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, “Ekmek üretimi ve satışında hijyen standartlarını yükseltmek için çalışan firmalarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

Eren Aşkar