17-22 Mart 2025 tarihlerinde Antalya ilinde devam eden Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında EMD Spor Okulu sporcusu Aras Taha Duran 37 kg Erkekler kategorisinde 137 sporcu arasında 7 maç yaparak Türkiye ikincisi oldu.
Aras Taha Duran bu başarısı sonrasında Estonya da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası için Milli takım seçmesine katılma hakkı kazandı.
EMD Spor Okulu Antrenörü Emrah Demir, Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan öğrencisi Aras Taha Duran kutlarken, destek olanlara da teşekkür ederek şunları söyledi:" Sporcumu tebrik eder, Kulübümüz olarak bizlere her daim destek olan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Zonguldak Belediye Başkanlığına, Kilimli Belediye Başkanlığına, Ak Parti il Başkanlığına ve bizlere gönül veren herkese teşekkür ederim."dedi.