Bu yılki yardım kampanyası, 410 adet kumanya kolisi ve 500 liralık alışveriş çeki içeren 300 adet kuponun dağıtımıyla devam etti. Yardımlar, Hacı Molla İbrahim Emeksiz Süpermarketlerinde geçerli olan alışveriş çekleriyle, ihtiyaç sahibi ailelerin erzak ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağladı.
Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam, yapılan yardımların tamamının Çaycuma'da toplandığını ve yine tüm bağışların, yerel ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirterek, bağışçılara teşekkür etti. İnam, Ensar Vakfı olarak her zaman ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edeceklerini ve bu tür yardımların toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirdiğini ifade etti.
Ensar Vakfı'nın Çaycuma Şubesi, Ramazan ayının rahmet ikliminde bu önemli yardımlaşma geleneğini sürdürerek, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.