Zonguldak

Gara Mancardan Sushi’si yapıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Zonguldak’ın meşhur yöresel yemeği Gara Mancar’ın Sushi’sini yaptılar.

Abone Ol

(Özel Haber) 
Devrek Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü öğrencileri Zonguldak yöresinin meşhur yemeği olan Gara Mancar’a yeni yorum getirdiler. 
Gara Mancar Nasıl Yapılıyor: 1, 5 çorba kasesi mısır bulgur, 2 adet kuru soğan, 2 adet yeşil biber, Tuz, kırmızıbiber, 1 demet mancar, 2 yemek kaşığı salça ve 3 yemek kaşığı tereyağı ile yapılıyor.

Halkın Sesi Gazetesi (@halkinsesi67)'in paylaştığı bir gönderi