Kestane, sert ve havayı içine almayan bir kabuğa sahiptir. İyi pişmesi veya havaya patlayarak birtakım kazalara sebebiyet vermemesi adına doğru şekilde çizilmesi gerekir. Kestane doğru kesilmediği taktirde kestanenin yenmesi, açılması zor bir hal almaktadır.
Sonbahar aylarında toplanan kestaneler, kış süresince tüketilen lezzetli bir atıştırmalık besin olarak biliniyor. Dişleri kuvvetlendirmeye yarayan kestanenin yapılışında ise bazı püf noktalar var. Peki, kestane nasıl çizilir? Kestane yapımının püf noktaları nelerdir? Kestane, sert ve havayı içine almayan bir kabuğa sahiptir. İyi pişmesi veya havaya patlayarak birtakım kazalara sebebiyet vermemesi adına doğru şekilde çizilmesi gerekir. Kestane doğru kesilmediği taktirde kestanenin yenmesi, açılması zor bir hal almaktadır. Kestaneyi yerken kabuk tadı gelmemesi için nasıl çizileceğine dikkat etmenizi öneriyoruz.
Haber: Aytaç Öztürk