Zonguldak 1.Amatör Lig play-off maçlarında gösterdikleri başarıyla Süper Amatör Lige çıkmayı garantileyen Kayıkçılar Gençlerbirliği ile Ortacıspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.
Kayıkçılar Gençlerbirliği’nin 4-1 kazandığı maçın son dakikasında ev sahibi takımın 9 numaralı futbolcusu Yasin Yıldırım girdiği bir ikili mücadele sonrasında saha içinde düşürüldü.
Pozisyonun ardından iki takım futbolcuları da birbirine sert söylemlerde bulundu ve sinirler iyice gerildi. Karşılıklı itişmeler tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü.
Maçın hakemi Okan Karakök, Ortacıspor'dan Semih, ev sahibi takım Kayıkçılar Gençlerbirliği’nden ise Ahmet Kalay Kelebek'e kırmızı kart göstermesinin ardından ortam daha da gerildi.
Polis ekiplerinin de sahaya girmesiyle birlikte maçın hakemi Okan Karakök karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı.
Maçın bitiş düğünün ardından soyunma odasına giderken de futbolcular arasında tartışma ve gerginlik yaşandı. Takviye kuvvetlerinin gelmesiyle olaylar yatıştırıldı.