GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Görüşmede, TTK ve MTA ile tüm kamu işçilerini ilgilen toplu iş sözleşmeleri ile TTK ve MTA’da ki işçi açıkları gündeme geldi.
Genel Başkan Hakan Yeşil, TTK 31’nci dönem, MTA’da ise 21’inci dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin önümüzdeki hafta ilk toplantı ile başlayacağını ifade ederek aynı zamanda TTK ve MTA’da ki işçi açıklarının giderilmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı.
Atalay, TTK ve MTA işçilerinin kendisi için her zaman ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade ederek GMİS’in çalışmalarına destek vereceğini ifade etti.
Kaynak: Haber Merkezi